Receptionsdisk

www.nyreception.se

Inredningstips till er nya Företagsreception

Eklist
 
 

Företagsreception

Grundförutsättningar

Sysselsättning

Platsutrymme

Golv

Väggar

Tak

Ljussättning

Växter

Konst

Receptionsdisk

Säkerhet

Arkitekt

Film för homestaging / homestyling? Still Panorama

Företagsreception

Receptionen är företagets ansikte. Här får besökarna sitt första intryck av rörelsen. Här spelar valet av inredning stor roll. Här får du inredningstips för att underlätta utformningen av er företagsreception.

Medan besökarna väntar, studerar de lokalen, tar in atmosfären och drar sina första slutsatser om vilken typ av företag de hamnat på. En intressant, vacker eller tilltalande reception ger både besökaren och den mottagande personalen en god utgångspunkt inför det kommande mötet. Om parterna inte är bekanta med varandra sen tidigare kan den inledande konversationen ha sin ansats från tex "den vackra blomsteruppsättningen", "det stora akvariet" eller "den senaste utmärkelsen som stod utställd i montern". En intressant och inspirerande reception kan därför fungera som en "isbrytare" och tjänar därmed ett syfte annat än endast vara ett uppehållsrum.

Grundfrågan ni bör ställa sig när en ny reception planeras är: Vad vill vi uppnå med en ny reception? Därefter är det dags att titta på grundförutsättningarna. Här presenterar vilka inredningsalternativ som finns i fråga om bl a material, ljussättning, konst, växter och detaljer.

Eklist
© 2007 Kaise Design AB. All Rights Reserved.